Med Landningssidor Blir Det Fart På Din SEO!

En Bra Landningssida Drar Trafik Och Gör Besökare Till Kunder!

Landningssidor Som Säljer

Det är vanligt med fokus på den försäljning som en landningssida genererar. För att en landningssida ska resultera i mer försäljning måste den ha rätt struktur. När den väl landar etta på Google är det otroligt viktigt att alla som surfar in förstår vad de ska göra på sidan.

Vi vet hur besökare som är ute efter era tjänster och produkter kan förvandlas till kunder via smarta landningssidor som fungerar. Vi designar sidan med kunskap om hur folk surfar och hur så kallade calls for action ska läggas in. Det är det som konverterar besökare till verkliga kunder!

Så fungerar en landningssida

Hur fungerar det? När vi skapar en landningssida tänker vi på flera saker. Vi utvecklar innehåll som väl speglar er verksamhet. Samtidigt förstår vi hur sidan ska struktureras för att den ska kunna nå toppen av sökresultaten. Det här är ett måste för att den ska få organisk trafik med hjälp av sökmotoroptimering som du inte behöver betala något för.

Landningssidan får gratis trafik dag in och dag ut av folk som faktiskt vill handla från dig. Väl på din landningssida ser de att du har det de är ute efter. Detta leder till kontakt eller ett direkt köp i din webbutik

Välj rätt sökord

För att bli etta på Google är det väldigt viktigt att förstå hur sökord fungerar. Sökord är samma sak som nyckelord. Det här är orden och fraserna som dina potentiella kunder använder sig av då de söker online. Vi kan hjälpa dig med professionell nyckelordsanalys så att du slipper famla i mörkret.

Med rätt sökord är det lättare att rikta rätt trafik till din landningssida och sajt. Vi satsar på orden och uttrycken som speglar en önskan om att få veta mer och köpa det som du har att erbjuda. Du får skräddarsydd trafik och då blir det lättare att sälja mer med en riktigt bra sajt.

.

Design Som En Magnet

Designen på din landningssida är viktig. Den kan fungera som en magnet. Den som surfar in tycker att det är intressant att ta del av informationen på sidan. Men det blir aldrig för tungt. Vägen till köp och kontakt förblir tydlig genom hela sidan.

Med en god kombination av riktigt bra text, bilder och kanske också film skapar vi en landningssida som är svår att släppa. Texter tillsammans med bilder och andra typer av media får besökaren att uppleva nyfikenhet och givetvis också köplust.

o.

Hur Kan En Landningssida Se Ut?

Det går att forma landningssidor på lite olika sätt. Och det är viktigt att vi skapar en sida som stämmer väl överens med ert varumärke och hemsida.

Viktiga punkter som måste vara med på sidan är:

  • Valda nyckelord i URL, titlar och rubriker
  • Ert varumärke i form av logga som känns igen
  • Riktigt bra text som är lättläst och intressant
  • Inslag av bilder och gärna filmer och ljudfiler
  • Tydlig väg till kontakt genom hela sidan
  • Tydlig väg till direkta köp via sidan

För Alla Enheter

Vi tänker också på att dina besökare kommer från mobiltelefoner, surfplattor och datorer. Det är viktigt att en bra landningssida syns väl på alla skärmar. Det ska inte vara för svårt att köpa eller kontakta dig från en mobil enhet. Tvärtom är det numera otroligt viktigt att landningssidor är optimerade för smartphones. Det ordnar vi med!

Er landningssida kommer att vara lika attraktiv på en smartphone som på en laptop eller vanlig stationär PC. Det är också något som kan påverka sidans sökoptimering och göra att den får bättre position i sökresultaten.

Utveckla Verksamheten

Det fina med landningssidor är att de fungerar mycket bra när du vill utveckla verksamheten. Din hemsida kan förbli som den är men byggas på med dessa sidor som ger mer. Ibland är det så enkelt att ni behöver få bättre synlighet för ett visst område online. Då kan vi skapa en unik sida som är särskilt till för detta.

Ibland handlar det om att ge sig ut på nya vatten. Det behövs ingen ny hemsida för att lägga till nya tjänster och produkter. Vi skapar landningssidan som hänger perfekt samman med den sajt ni redan har. Ert varumärke löper alltid som en röd tråd genom alla nysatsningar som ni vill göra med hjälp av landningssidor. Vi rekommenderar att ni anlitar en bra SEO byrå för konsultation innan ni börjar arbetet

Svar På Frågor Ger Trygghet

När folk söker efter information, tjänster och produkter online handlar det ofta om att få svar på frågor. Bra svar på frågor ger en trygghet som i sig kan leda till ökad försäljning. Er landningssida kommer att vara svaret på många potentiella kunders frågor. Den visar att ni är den bästa lösningen!

Landningssidan utvecklas just med tanke på frågorna som finns och gör det tydligt för den som besöker sidan att informationen finns där. Det här kan vi åstadkomma genom god kommunikation med er och riktigt bra innehåll som utformas med god kännedom om hur vi läser information online

Vad menas med konvertering?

När du läser om vad är SEO och landningssidor online stöter du ofta på detta uttryck och du kanske undrar vad som menas med konvertering. Konvertering är helt enkelt att en besökare på en hemsida förvandlas till en person som handlar. Handling kan innebära kontakt såväl som att något köps. Det händer något och du får möjlighet till ytterligare en nöjd kund!

landningssida

Det är också smart att använda flera landningssidor för att inte samla all SEO kraft på en enkel sida på er sajt. När ni kan få trafik helt gratis från sökmotorer för flera olika nyckelord till flera olika landningssidor kan det ses som en slags försäkring.

Även om ni tillfälligt tappar med ett nyckelord fortsätter ni att vara etta på Google med andra uttryck. Det betyder att trafiken fortsätter att komma stadigt och så även försäljningstillfällena.

Bra landningssida

En bra landningssida är inte bara till för denna månad och nästa år. Den ska skapas med tanke på framtiden. Kom ihåg att riktigt bra sökmotoroptimering kan fungera som gratis marknadsföring för er så länge som ni har behov av det.

Vad gäller landningssidor är det viktigt med fokus på kvalitet. Det är något som sökmotorerna fortsätter att premiera. Hög kvalitet på innehåll är alltid en nyckel till framgång. Vi utformar sidan som kommer att fungera både idag och imorgon. Med minimalt underhåll kan den fortsätta att ge er nya kunder så länge som ni vill det.

Ditt meddelande är skickat, Vi svarar så snabbt vi kan. Ha en bra dag