SEO-test Gör ett snabbt och gratis test för din hemsida

Detta SEO-test bedömer hur pass bra sökmotoroptimerad din hemsida är och vilka placeringar specifika sökord har på Google

Kontakta gärna oss efter testet om ni har några frågor eller vill ha några tips om vad ni kan förbättra. Vi kan även utför förbättringarna om ni vill.

Testa din hemsida och du får svar direkt!

Gratis SEO-analys för för er hemsida

SEO analys är grunden för allt arbete vad gäller sökmotoroptimering för en hemsida. Du får en utförlig rapport om hur Google ser på din hemsida genom vårt SEO test online.

Fyll i era uppgifter och resultatet kommer inom 1 minut som PDF.

seo test

SEO förbättringar för er hemsida

Google har över 300 riktlinjer för  för hur dom rankar en webbsida i sitt organiska sökresultat. Man kan gör en hel del själv för att förbättra chansen för bra placeringar i Google, så vi skickar alltid några tips om vad ni själva kan göra. Ni kan gör testet flera gånger och se om ni får bättre resultat. Mer info om vad är SEO

Känner att ni vill ha mer hjälp skickar vi självklart en kostnadsfri offert om vad som behöver göras för att nå topp placeringar.

seo test gratis

Hur analyserar man en hemsida?

En webbplats är mer än bara en samling sidor. Det är ett sätt att presentera information, få kontakt med kunder och sälja produkter eller tjänster.

Så hur går man till väga för att analysera en webbplats? Det första steget är att ta en närmare titt på utformningen. Är den lätt att navigera? Ser den professionell ut? Är färgerna och typsnitten tilltalande för ögat? När du har bestämt dig för webbplatsens övergripande utseende är det dags att titta närmare på innehållet. Är det välskrivet? Är det relevant för din verksamhet? Ger det ett värde för dina kunder? Slutligen får du inte glömma att analysera webbplatsens prestanda. Är den snabb och responsiv? Fungerar den bra på alla enheter? Genom att ta dig tid att noggrant analysera en webbplats kan du se till att den uppfyller dina behov och ger dina kunder en positiv upplevelse. Testet gör du helt gratis här på denna sida

SEO test

Hur optimerad för SEO är er hemsida?

Testet analyserar allt på hemsidan i flera steg länkar, rubriker, metataggar, beskrivningar tex, laddningstider,skript sökord och mycket mer.

testa hemsida

Vad är en SEO-Anlays?

En SEO-Anlays innebär att webbplatsen granskas för att säkerställa at den är sökmotoroptimerad för sökmotorer så som Google. Den analyserar främst hemsidans vänlighet till sökmotorer, både tekniskt och innehållsmässigt. En SEO-analys inkluderar även en Off-page analys som i  grunden är en länk analys dvs. Vilka hemsidor som länkar till din hemsida

SEO analys

SEO-Test

SEO är en metod för att optimera en webbplats för Googles sökning med målet att få högre nivåer av webbtrafik och förbättra webbplatsens synlighet. SEO kan vara komplext, men det går i huvudsak ut på två huvudfaktorer: on-page-optimering (optimering av webbplatsens innehåll och struktur) och off-page-optimering ( förbättring av Googles uppfattning om din webbplats ). För att bedriva SEO på ett effektivt sätt måste du förstå hur Google fungerar och vilka typer av signaler de tittar på när de rankar webbplatser. plus att du behöver utföra ett SEO test .Men även om du inte har en perfekt förståelse för SEO finns det fortfarande några enkla saker du kan göra för att förbättra din webbplatsrankning. Se till exempel till att använda titlar och beskrivningar som är rika på nyckelord och strukturera din webbplats på ett sätt som gör den lätt för Google att förstå. Genom att följa dessa grundläggande principer är du på god väg att få högre nivåer av webbtrafik. Testa din hemsida här gratis och du får en fullständig rapport ur väl vä optimerad din hemsida men vårt SEO-test.

landningssida på Google
analysera hemsida