WordPress Hemsidor

Fördelarna Med Att Bygga Din Hemsida I WordPress Är Många

WordPress hemsida

Världens Största Publiceringsverktyg för hemsidor!

Vi använder oss av WordPress som är utan tvekan världens största hemsidesverktyg som används flitigt av både privatpersoner och företag. Med WordPress funktioner skapar vi allt från hemsidor och landningssidor till komplexa portaler och företagswebbplatser.

Wordpress hemsida

Priser från 3900kr

Några av våra kunder

Några av våra kunder som dominerar Googles organiska sökresultat i respektive Bransch 

OVK Stockholm

SVG

OVK besiktning i Stockholm
Trafikansvarig
Trafikansvariga Konsulter
Fakturera som privatperson
Flytterian - Final-01

Flytterian

Flyttfirma Stockholm

Din framtid kan hänga på Internet?

Elektronisk publicering av ditt företags grafiska profil.

Vår prioritering och arbetssätt innebär att vi utgår från din grafiska profil samt informationsstrukturen till webbsidan. Vi utvecklar navigering och interaktiv funktion där din företagspresentation optimeras för att dina kunder skall kunna hitta ditt företag på Internet. Det handlar om att dina kunder känner igen dig, även på Internet.

Förbered ditt företag för Internet

Information och företagspresentation

Med tio år inom professionell webbproduktion vet vi mycket väl att en designer kan producera enhetliga designer, men oftast inte har kunskap om vad som krävs för att du skall synas på Internet! En designer startar med att skapa din grafiska profil, en webbdesigner följer designerns grafiska profil och publicerar den på Internet. En Sökmotoroptimerare ser till så din sida hittas och optimerar tillgängligheten och trafiken.

  • Har designerns ideer rotats i ditt företags identitet?
  • Finns det en marknadsföringsstrategi?
  • Hur ska företaget se ut online?
  • Logotype & grafisk identitet?
  • Färgschema och grafisk profil?

Idén med en webbsida handlar om att man kompletterar traditionell marknadsföring med en elektronisk presentation och presenterar den online.

Analysering av din webbsida

Optimering av tillgänglighet för respons och rankning i sökmotorerna

När vi pratar om Sökmotoroptimering, analys och tillgänglighet tror vi att det kan bli lite förvirrande med alla facktermer därför vi vill gärna förklara vad vi menar och tar betalt för. En analys innebär att vi undersöker hur din webbsida är kodad, uppbyggd, strukturerad och rankad i sökmotorerna innan vi börjar jobba som ett första steg i samarbetet. Vi pekar på bra eller mindre bra saker som du kanske aldrig kommer att se förrän vi har gjort klart jobbet.

Vi tittar på hur navigationen är byggd, hur du publicerar och strukturerar ditt innehåll och analyserar tillgängligheten – med andra ord hur enkelt dina kunder kan navigera sig till rätt innehåll på din webbplats.

Vi ger tips på anpassning till dina kunders intresse och anpassar varje webbsida för dess målgrupp och syfte. Vi ser även på ditt företags traditionella grafiska profil och hur den återges för både nya som gamla kunder, för visst vill du bli igenkänd?

Paketlösningar, vi guidar – du väljer

Paketlösningar kan tillfredställa alla dina behov, men det är du som väljer

Utifrån vår analys ger vi dig paketlösningar som vi vet skulle lösa problemen för just din webbsida och med största säkerhet kunna skapa en stor förändring i din trafik på din webbsida. Oftast får vi förfrågningar om sidor vi inte kan optimera utan måste helt bygga webbsidan från start för att nå de resultat du efterfrågar. En sådan lösning kostar, men smakar desto mera. Vill du öka din besöksfrekvens är det en väl värd investering och du kommer att ha en ström av besökare du annars inte hade nått ut till.