Jobba med oss på SEO MASTER

Lediga tjänster inom SEO, Alla tjänster är distans jobb

Vi söker SEO säljare på distans

Vill du ha en vardag som präglas av variation, frihet, kreativitet och många kontaktytor? Är du duktig på att bygga och bevara kundrelationer? Då kan det vara du som är SEOMaters nästa säljare!

Om tjänsten

I rollen som säljare blir du en viktig del i vårt team som alla jobbar på distans.. Du kommer genom besök, telefon eller onlinemöten söka upp nya företag och hjälpa dessa att nå ut genom Google. Du är med i hela säljprocessen, från att boka in mötet till att genomföra det för att till slut ta affären i mål.
I vårt team finns bland annat SEO specialister, utvecklare, Textskrivare, som tillsammans hjälper dig att leverera den bästa marknadsföringslösning för kunden. Självklart går du bredvid en erfaren säljare i början som ser till att du får alla verktyg som krävs för att lyckas.

Din profil

Du som söker ska ha tidigare erfarenhet av försäljning B2B och vana att boka egna möten. Har du samtidigt erfarenhet eller intresse för digital marknadsföring så är det ett stort plus.
Som person är du initiativtagande, kreativ och gillar utmaningar. Du är mycket duktig på att uttrycka dig till olika målgrupper och du inger förtroende, vilket leder till framgångsrika resultat. I denna rollen tycker vi inte att din formella utbildning är det viktigaste, vi ser mer till din person och dina drivkrafter.

Vi erbjuder dig

Ett roligt, omväxlande och spännande arbete där du får möjlighet att skapa många kontakter där du erbjuds goda förmåner.

Tjänsten är på heltid men inte nödvändigtvis ,hos oss har du har själv möjlighet att styra dina arbetstider så länge du når dina uppsatta mål.

Säljare seo

Ditt meddelande är skickat, Vi svarar så snabbt vi kan. Ha en bra dag