SEO är att Optimera din digitala närvaro på nätet öka synligheten för sökmotorer.

Hur bra rankar du på Google när folk söker din produkt eller tjänst?

För att få en hemsida att hamna högre upp i sökresultaten hos Google och andra sökmotorer är dom två viktigaste faktorerna innehåll och länkar till hemsidan. Men det är bara början det ca 200+ faktorer hos bland annat Google som påverkar rankingen av en hemsida.

.

SEO

SEO är skillnaden mellan att ha en hemsida som rankar bra på Google och får mycket trafik och därmed fler kunder eller att ha en hemsida som ingen hittar och inte får någon trafik därmed heller inga kunder.

Kan man utföra SEO Själv? Ja det går att komma en lång bit på vägen genom att googla sig fram, men det är frågan om det är att rekommendera att göra allt arbete själv men det går att komma en bra bit på vägen beroende på vilken bransch det är.

När jag förklarar för folk vad jag jobbar med så brukar jag säga: Jag hjälper folk med ändringar på deras hemsida så att den blir synlig för Google och andra sökmotorer. Så när folk söker efter den produkt mina kunder har så dyker den upp högst upp i sökresultatet.(under annonserna).

SEO är en av dom viktigaste marknadsförings kanaler som finns och är helt avgörande för om du lyckas eller inte på nätet. SEO utfört på rätt sätt är den bästa långsiktiga investering ett företag kan göra i dag.